Aktiviti kecut perut Part 2 (semasa)

Tiada lagi kes aktiviti kecut perut dilaporkan selepas semalam. Semuanya telah selesai dengan jayanya. Berjayakah? Aku pun tak tahu. Tu kena tanya tukang-tukang penembak tepat. Yang penting semuanya tamat untuk acara semalam. Untuk yang akan datang? aku kena fikir dulu. (ceh,ada hati nak jadi model..hahaha). Nanti ada jugak yang masuk hospital sebab sakit mata tak tahan tengok lemak aku sana sini.

Semalam, masa hari aktiviti kecut perut tu, aku bangun awal sebab nak bersiap-siap. Sebab malam sebelumnya aku memang tak sempat nak packing barang. Aku pergi dating. (sila jangan tanya aku dating dengan siapa). bangun awal yang aku maksudkan tu pada pukul 6.15 pagi. tepat dan awal aku kira. siap-siap gosok baju sampai side tepi nampak tajam, sumbat semua barang dalam bag, aku terus mandi. tengok punya tengok, aku dah lambat jemput si Hajar Aswad. Mesti budak tu membebel tak henti-henti. Tapi takpe, aku tak dengar. Jam dah pukul 7.00 pagi. Terpaksa mintak masa kecederaan 10 minit kat Alang. Kalau tak, aku jugak yang kena tinggal.

Lepas ambil Hajar Aswad, kitorang tunggu kat rumah aku. Tunggu punya tunggu. Manalah pulak si Alang ni. Rasa aku, aku mintak masa tambahan 10 minit je. Ni dah pukul 7 lebih, dah nak dekat pukul 8.00 dah ni. Aku dah tak senang duduk. Bak kata Hajar Aswad, aku dah macam cacing kepananasan. Tolong sikit ye. Badan aku lagi berkeping-keping dari cacing tu. Sesampainya Alang kat rumah aku, Baru aku tahu kenapa dia lambat. Buat rambut pacak-pacak rupanya. Kat mana dia buat, aku tak sempat pulak nak tanya. Itu anda kena tanya sendiri.


(pose begini tidak dibenarkan sama sekali semasa photoshoot yang sebenar)

okeeeh..ni aku baru upload satu gambar. Aku tak sempat nak cerita panjang lebar lagi. aku kena masuk bilik bengkel sekarang. Aku kan pekerja yang berdedikasi dan cemerlang. kan kan kan. nanti-nanti aku sambung part 3, part 4 dan seterusnya. Entah-entah sampai part 10. Siapa tahu kan..hahaha. semangat!

kalau nak tahu cerita si Hajar Aswad, sila klik sini
(aku siap promote blog ni. harus ada komisyen)
3 Action comment:

terima kaseh...
(malu-malu kucing..miawww)
(^________^)v
sbb dicup pomot sy nyer blog..
komisyen sile mintak ngn abg tetttt...

:P


mana part 3,4,5 plak ..
nak baca juga nie ..
apa lagi yg diana nak luah kan :P


haha tak bole blah aku baca entry berkarat dicup ni..hihi time ni naem kurus keding je..dicup tembam. sekarang? terbalik sudah. =P


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback