hari ini dalam sejarah

sejarah 1
hari ni merupakan ulang tahun yang ke tiga blog aku
tahun depan boleh hantar masuk tadika dah.
dah boleh belajar ABC dengan 123 sikit sikit
sekarang tahap merangkak rangkak lagi.

ingatkan nak buat giveaway macam blog blog pompuan lain
tapi fikir fikir aku takde barang nak bagi
lagipun dah tak sempat kalau nak buat sempena tahun ketiga ni
(bukan aku kedekut tahu!)
takpe, benda ni lain kali boleh buat.


sejarah 2
hari ini juga
seorang staff nurse di tempat kerja aku meninggal dunia
Accident motor dengan bas.
cerita ni nanti aku cerita lain
sebab aku sempat pergi gombak semalam.


2 Action comment:

Tahniah.
semoga bertambah rajin menulis ;))


terima kasih cik tedi :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback