Majlis Iftar (sebelum)

Esok majlis Iftar akan diadakan kat tempat kerja aku.
Majlis Iftar tu nama lain dia majlis berbuka puasa.
Ok. start hari ni, aku kena list out kan apa yang kena buat.

1. kena simpan perut kasi kosong. nanti kasi masuk kaw kaw punya!
2. kena carik handbag besar besar.
3. basuh semua tapaware mana yang agak agak boleh muat dalam handbag besar tu.
4. kena pakai cantik cantik time majlis tu..ada orang nak pandang.. keh keh keh (perasan!)
5. kena cuci mata..kasi tak rabun sangat nak skodeng mamat handsome.. muehehehe
6. kena berlatih lari lari anak..supaya skil rebut berebut dapat diasah.
7. kena duduk kat meja orang yang agak agak tak makan banyak.
8. hmmmm...aku tengah fikirkan lagi...




10 Action comment:

ehemmm...
klu niat puase 2 dengan ikhlas..
xde nyer list2x kat ats itu..

ye dicup..
:P

selamat berpuasa..
jumpa esok d majlis berbuka puasa..


muehehe..kalau puasa ok la..
kalau tak puasa,guana pulak cik aja?
ngeh ngeh ngeh


kami juga ada majlis iftar di opis esok. bole pinjam list anda ni x?muahahaha


boleh..boleh..
nanti tiap tiap bulan masukkan komisyen kat akaun bank saya..muehehe


EHEMMM..
DICUP XPUASEEEE!!teeetttt!!!
;p


haissssh!

i puasa dengan tawaduq gini, u kata tak puasa?
ni yang i nak marah ni..
ekekekeke


weh, semalam kan IFTAR neh..bos2 aku bising aku tak g..upenye ko pun dalam geng protasco gak la eah...?laaa...kite satu kapal la maknenyeeee


weh..protasco apanya..

aku kat penang ni haaa..

aku ex-roomate ko dulu la time skolah.haisssh!


aikkkk...oh ye ke...aku ingat ko wat majlis kat IKRAM tadi..hehehehe....


ceh..IKRAM pulak..
macam macam la ko ni ayoie..hahaha


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback