sepasang sandle bertuah

Hari : Jumaat yang lalu (cuti).
Misi : Menjalankan research ke atas kasut kasut yang ada.
Tempat : TIGA shopping complex.
Peserta : Kami yang gagah : Aku, Si Teah dan Si Sharon.

shopping mall pertama - Jusco Bandar Perda
- masuk semua kedai kasut yang ada. lebih kurang 7-9 kedai.
- screening semua kasut yang wujud..berjuta juta rasanya.
- naik juling mata dibuatnya..rambang mata pun.
- kebanyakan kasut/sandle yang ada direka khas untuk perempuan perempuan sejati
- kami bukan perempuan tak sejati....tapi.....


Shopping mall ke 2 - Megamall Butterworth
- kat sini "agak" banyak pilihan.
- sana sini kedai orang jual jual kasut.
- banyak diskaun dan sale yang ditawarkan.
- kedai kasut pun lagi banyak yang dilawati..lebih kurang 10-11.
- lagi berjuta juta lemon kasut.
- ada yang tinggi macam zirafah.gemuk macam gajah.kurus macam cicak.
- tapi still ada yang tak menepati citarasi.
- time ni dah mengeluh ngeluh dah..separuh nyawa..almaklumlah puasa..hohoho


shopping mall ke 3 (terakhir) - Sunway carnival
- wow!
- cantik cantik!
- comfort pun comfort
- tapi...macam kasut makcik makcik...haisssh!


hmmm..puas ati!
takde word "tinggi" "tinggi" lebih bagus.
kang dibuatnya terseliuh sana, terseliuh sini..sapa nak tanggung?



2 Action comment:

pompuan mmg klau cari kasut bersungguh-sungguh en?
HAHA, sama mcm my mom.
duhh. rindu mak.


aduhai..termasuk hang,dah 4-5 orang samakan aku dengan mak dia..apakah?

haisssh!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback