SI DIA balik beraya

Ingatkan SI DIA tak balik beraya tahun ni.
Sebab si dia telefon mak bagitahu tak dapat pelepasan balik raya.
Sedih rasanya kalau ahli keluarga tak cukup bila tiba pagi raya ni.
Last last dia balik buat surprise.
Mak dengan ayah aku melompat lompat terkejut kegembiraan keterujaan..
Nasib baik dorang takde sakit jantung..haissh budak itu!

Ni first time dia balik rumah setelah dia tak balik balik dari bulan Mac aritu.
Dan ni first time jugaklah aku tengok dia balik jadik orang. (selama ni dia sekutu syetooon..haha!)
Time dia cuti tu, banyak cerita pengalaman dia duduk dalam kem terbongkar.
Dari 800+ orang pada awalnya jadi 100+ orang sekarang.
Ada jugak yang disahkan gila dan dihantar balik..dan macam macam lagi.

Dan..
kami sekeluarga tak sabar sabar nak tunggu sampai 9 Oktober ni.
Time tu aku nak tengok dia betul betul keluar jadi orang..yeaaaaahu!





Alololo..ini budak budget sangat macho..padahal langsung tak!

Dan.......ini budak paling sopan di dunia...

hahaha!

(rasa macam nak pancung diri sendiri)

0 Action comment:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback