survey survey hadiah

agak agak korang..
kalau lelaki punya bessday patut bagi apa ek?
lelaki yang jenis lelaki melayu sejati ni..? bukan gay ke apa..
runsing aku memikirkannya..bessday nak nak dekat..hadiah yilek lagi..huhu

yang dalam kepala hotak ni cuma ada benda ni je..



tak pun...yang ni....




paling paling pun......ni ok tak?



sandle ni dah macam bapak orang aku tengok..hahahaha!

aduh..penin..penin..

nak beli apa ni?

aku dah tanya cik pu dah, dia nak hadiah apa..?

dia jawab, dia nak hadiah kasih sayang.

aduuuuuh...mana nak carik ni?

Ada jual tak kat mana mana super market?  aku nak pergi beli..sekarang jugak!
muehehe


kehadapan cik pu,
kalau agak agak kamu ada wish nak beli apa apa,
silalah jadi anonymous dan nyatakan kehendak kamu di ruangan komen entry ni.
takpe..saya pura pura tak tahu yang itu adalah kamu..
hahaha!




korang...tolong bukak url klik klik klik ni ni supaya duit tabung aku nak beli hadiah cik pu bertambah...carik word "Support This Campaign" kat kanan belah atas url tu...Then klik klik banyak banyak..jangan lupa ye.. bantu menbantu tu kan amalan mulia..hehe
4 Action comment:

yang no 1 tu bagus dicup..
t senang,suh cik pu simpan..
leh buat hantaran nanti..
hahahaha..
jimat2x..

*besday die biler?saye rilex je xbeli ape kat en apiz sy,besday die mggu dpn..
hhehehe


heheh.. mcm2 hal da.. tp orait gak hadiah tu


bg je hadiah ke 3...
persediaan utk hari2 yg bkl tiba


hehe..beres!

akhirnya hadiah no3 menjadi pojaaan...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback