1. A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself

hmmm..rasanya ni lah gambar yang paling paling paling latest.
Masa pergi Batu Feringgi Night Walk Market hari tu



1. Parents saya tinggal di Bukit Beruntung dan saya di Pulau Pinang.
2. Saya berjauhan dengan parents dan siblings saya.
3. Saya sangat merindui mereka walaupun baru minggu lepas balik rumah.
4. Tapi..takpe. saya ramai kawan kawan di sini.
5. Kawan kawan saya termasuklah Fateah, Sharon, Gendut, Cik Ajar dan lain lain. (yang tak dinyatakan tu, jangan kecik hati ye..kamu kamu kamu pun termasuk dalam list jugak..hehe)
6. Selain kawan kawan, saya juga mempunyai seorang pakwe. (hahaha...statement!)
7. Tapi, kebelakangan ni, pakwe saya selalu sibuk.
8. Eh, ayat ke 7 tu boleh jadik "15 interesting facts about yourself" ke? haha!
9. Selain family, kawan kawan dan pakwe, saya juga suka berkawan dengan bakteria.
10. Antara bakteria yang menjadi kawan saya adalah Burkholderia pseudomallei, Streptococcus pneumoniae, Haemophilus dan banyak lagi.
11. Saya masih belum berkahwin dan belum mempunyai anak. Anak tekak ada.
12. Saya ada 2 benda besar yang nak kena buat tahun depan.
13. Semalam saya baru kena paw dengan pusat proton service sebanyak RM475.
14. Sabtu dan ahad ni saya nak pergi Bukit Larut dengan kawan kawan.
15. Oleh yang demikian, malam ni saya kena pergi beli bag galas sandang belakang yang saya idam idamkan tu..(hahaha..alasan!!)


yeah..dapat jawab soklan SPM paper BM dengan jayanya!

2 Action comment:

ehem..
name ku d statekan d ctu...
terima kaseeehhhh!!!
xsabar nk g bukit laruttt jugakkk!!!
:)


dah balik bukit larut dah pun..muehehe


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback