Berhutang


Dah lama rasanya aku tak menconteng kat coklethitam ni.
Sambungan SP Height pun aku tak sempat nak buat lagi.
Ye ye je hari tu aku janji nak post entry pada hari esoknya.
Last last tak sempat. Sowi ye.
Aku dah buat silent readers tertunggu tunggu.
(ehem..silent readers? macamlah ramai sangat orang berminat nak baca..kihkihkih!)

Aku mintak sowi sangat sangat.
Lately aku sibuk sikit, nak uruskan anak-anak.
(Anak-anak tekak..kihkihkih!)
Aku sibuk kerja.
Kebelakangan ni ketagih aku terhadap kerja melampau lampau.
Excited nak pergi kerja membuak buak dahsyat (Ayat tipu).
Sabtu ahad pun kena datang lab.
Dan berita paling "best" skali...mungkin bulan 12 ni aku straight kerja nonstop tanpa cuti.
Campur sabtu ahad skali la ni.

Tapi, 4 dan 5 haribulan 12 ni aku wajib tak payah datang lab - kot?
tak kira, apa jadi, jadilah. aku nak cuti jugak.
Aku nak pergi Kelantan. Honeymoon.
Eh, tipu lagi. Pergi kenduri kawen Cik becoming Puan Hajar.



Yang pasal hutang entry sambungan SP Height tu,
aci tak kalau aku sambung nanti nanti?


2 Action comment:

dicuppp!rinduuuuu!!!hakhakhak...*sile muntah*


wek wek wek :p


windu jugak.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback