cik dadu & cik love

Classification :
Assalamualaikum korang...

Korang pernah dengar tak aktiviti felt craft ni?  Tak pernah? Ok takpe. Korang pernah baca entry aku aktiviti ala-ala perempuan time dolu-dolu tak? Tak pernah jugak? haissh..korang ni.. (T.T). Kalau korang nak tahu, craft felt ni craft yang diperbuat daripada kain felt. tu la kita panggil felt craft...hahaha..apa punya penjelasanlah.. (-.-') Ok lah ok lah. Lepas aku cerita ni, korang tengok gambar ek.  ('',)


Nak dijadikan cerita. Hari khamis yang lepas, budak Najwa Hazwani tiba-tiba hantar sms kat aku.

K. Dic, kamu amik order x kalo nak wat keychain kaler2 mcm yg slalu kamu wat 2. Ai nak tempah blh x?

Selalu aku buat..? keychain..? Apakah...?  - aku hampir terlupa dengan aktiviti tu. (-.-')

Ooh..boleh je. Tapi aku buat tak cantik la... -adat-adat melayu perlu aku pertahankan. (supan santun) heh heh heh

Ngeh3. Ai nak jadi 1st customer u blh? Ai nak mintak u tolong buatkan 3 keychain yang comel-comel & romantik tulis nama nhm ye? Wajib bagi diskaun tau. hehe


Ada 3 benda di situ. 


1) Nak jadik first customer.  (sebelum ni aku tak pernah jual. hanya buat sekadar suka-suka).
2) Buat 3 keychain.  (walaupun 1st customer, terus tempah 3!)
3) Wajib bagi diskaun. -----> ni yang paling tak tahan..mintak diskaun!  hahaha.




Ok. kerana aku selalu buli & panggil kau TEMUK (tembam & gemuk). Aku tolong kau kali ni. (-.-") hehe


Dan.....inilah hasilnya.

2 cik dadu & 1 cik love

Love Love Love

Vrooom Vrooom Vroooom....

Bunga matahari sangat cantik. Kembang di waktu pagi...lalalalala~

Big & Small Love.

Button button button here & there.

eeeeeeeeeeee...... (eh, macam ni ke bunyi lebah?  wakaka..)

N for ...............Najwa!  (-.-')   ~ngeee~

Cik Love 

Cik sweet Love again!


Mula-mula tu, takut jugak nak letak harga. Takut dia rasa tak berbaloi dengan apa yang dia dapat tu. Tapi nak dikira-kira, tambah tolak semua modal & tenaga, takdelah untung banyak. Niat nak tolong kawan-kawan happy. Kalau dia happy, aku pun happy jugak sebab dapat meng-happy-kan orang lain. happy happy happy home!

Lepas budak Najwa temuk ni tempah, Kak Asmida (student master) pun berminat nak tempah jugak. Dia kata comel & teringin nak bagi kat anak buah dia. Nak sebijik macam yang aku buat kat Najwa. Tiga-tiga bentuk yang sama. Haip. Najwa don't worry sayang, i takkan bagi sama corak yang macam u punya. i deco yang lain ye. ('',)

kalau korang semua nak tahu apa perasaan Najwa bila dapat benda ni. 
Dia suka ke tak?  Korang pergi SINI untuk keterangan selanjutnya.

yippy yippy ya ya ya!

hip hip hooray!


Korang happy tak hari ni?  Aku happy sangat! (sebab dapat kenakan orang. heh!)


8 Action comment:

sy nak jugak.....1 jee..bukan 6000....lalalalala


ok la cik. carik kedai lain la ye.

huahuahua!


nak oder gak bole dak???heeee...

pasni coklethitam.blogspot jadik online shopping mall la pulak ye.hehehehe


nak order boleh..peng-order-an dibuka bila-bila masa. book awal-awal..hehehe

~coklethitambay mall~


This comment has been removed by the author.

akak, mane nk carik kain felt tu ek...da lame nk bli, tapi x tau kt mane..huhu


hehe cik najwa suke sangat. :) :) tp, boipren cik najwa tanak amek sebab dia cakap macam pompuan.. :'( adek2 ai nak tempah jugak. nnt ai suh dia add fb u.. :) :) tengs laling...


Thanks laling najwa for ur supports.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback