Movie to share

Classification :

Assalamualaikum semua! what's up?


Mulai hari ni, aku akan bukak beberapa entry pasal movie yang aku nak share. Mesti korang tertanya-tanyakan. Apekejadahnya la movie to share ke bagai. Ok ok. Mostly movie yang aku nak share ni cerita dia best-best la jugak. Dan...dan..yang paling best ye kakak-kakak, abang-abang, pakwe-pakwe, makwe-makwe, makcik pakcik, aku akan letak sekali link untuk download movie yang aku bagi tu.

Hmm..amacam? best tak? best tak?  Mari kita angguk beramai-ramai.  *__* best!

sebab?   link dowload tu semua free    *____*    (mana ada barang free yang tak best!)


Antara movie-movie yang aku ada ni adalah...

Dark water



Death Note


Death Note 2


Crow Zero 2007



Crow Zero II 2009


Secret Garden (Episod 1-8)



Ok kawan-kawan..tunggu ye. nanti bila-bila masa dari sekarang mungkin aku akan post itu entry sama sinopsis sama link nak download. mau x? mau x? mau x? 

mau kalu,

tunggguuuuuuuu....    "(-.-)"  ----> ada tanduk dua..heh!


 
0 Action comment:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback