Caften dress

Classification :

Assalamualaikum semua...

Hai korang..korang pe kabar? sihat? Kalau sihat, bagus bagus..Jagalah kesihatan lagi-lagi musim panas macam ni..Aku? Aku sekarang ni tak berapa nak sihat sangat. Sakit tekak sikit, selsema sikit, lenguh-lenguh badan sikit, semuanya serba sikit. Sampai malam-malam pun susah nak tidur. Dah kira sampai beribu-ribu kambing biri-biri pun tak boleh nak tidur lagi. Mungkin sekarang ni musim panas. Tak pun aku yang terlalu banyak fikir benda yang tak perlu difikirkan.  T.T

Eh, tajuk tak tally dengan title pulak. Ok, kita pergi next page. (selak)

Walaupun dalam keadaan tak sihat tak sihat aku tu, boleh jugak aku berangan macam-macam. Entah kenapa ntah dua tiga menjak ni berkenan nak pergi carik dress pulak. Perkataan yang paling tepat, caftan dress..Fuhh. Hatiku telah tertawan u olls. Geram betul. Tak sabar rasanya nak rembat sebarang dua kat kedai. Rambang mata bila aku carik kat google. Semua lawa-lawa. Tak tahu nak pilih yang mana satu..hehe..dasar perempuan sejati betul!  haisssh  (-.-')

satu

Dua

Tiga

Empat

Lima

Enam

Tujuh

Lapan

Sembilan

Sepuluh


Hari tu aku dah pergi servey servey area Kiosk Bertam ni dah. Adalah berkenan kat selai dress ni. Tapinya warna dia warna meroon yang kegelapan tu...Kang kalau aku beli kang, tak menyerlah la pulak..kui kui kui.. Kerjanya nak menyerlah je kan u olls. Diva! Keji tau! (Gaya ala-ala pompuan x pompuan bercakap..LOL).

Oleh kerana dress tu yang macam menarik- tak menarik, aku ingat nak pergi Bukit Mertajamlah esok. Nak pergi servey kalau-kalau ada yang lebih menarik hati, perasaan & menyayat duit..hehe. Lepas hantar kereta kat Juru esok, aku terus nak gerak pergi rumah Cik Puan Nina then angkut dia skali sebagai pengkritik tetap kepada bakal dress aku..keh keh keh.

Kalau koranglah yang nak beli dress tu, korang nak beli yang mana? 

Tolonglah aku. Aku dah rambang mata ni (T.T)




Ohh..lupa nak bagitahu. yang gambar-gambar dress kat atas tadi tu aku ciplak kat sini :


6 Action comment:

erm..rasa mcm tak sesuai jer kamu nak pakai cam gini nya dress!!kui..kui..


cet..dengki la tu..haisssh.. hehe


hehe..mana ada dengki..sungguh!!tak dengki pon..cuma tak cukup ketinggian n kegemukkn utk si pemakai kot..hehe


ketinggian dah cukup..tp mungkin kegemukkan tu x brape nak cukup..nanti sy nak cukupkan..huahuahua


dlm bnyk2 iolss suka no 5 dan no.9...harus iolss rembat sebarang 3 tuk mjlis uolss kannnnn...tetttt !!! hahaha btw, yg dah beli hari tue lagi cntek mehhhhh =) bagus sang pengkritik yg hadir ketika itu...hahahaha~~


hahaha..betul3.. i olls beli hari tu lg santek..

keh keh keh

thanks Niena! I love u!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback