Sudah dapat mouth guard

Assalamualaikum & salam sejahtera semua...

Hari ni secara drastiknya aku terus pergi klinik gigi setelah kakak nurse gigi cantik telefon aku semalam.
Sangat-sangat excited & sangat-sangat teruja (eh, bukan sama ke?) bila dapat tahu yang mouth guard tu akan jadik milik aku sepenuhnya hari ni.
Seorang ahli tinju / ragbi wanita cantik akan dilahirkan.
Oh yeah!  (_I_)


Mouth guard transparent


Rasa macam pakai gigi taring 20sen masa zaman kecik-kecik dulu.

Atleast start malam ni takde siapa boleh komplen aku tido bbunyik lagi.
Kalau bbunyik skali pun, bukan dari aku la ye.
kui kui kui


Dah dah dah..Tak payah la korang tenung lama-lama..
Aku tahulah buruk. malu weh..malu!  (-.-')



0 Action comment:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback