Theme Tunang

Classification :
Assalamualaikum & salam sejahtera semua..

Utk tema tunang, sebenarnya aku nak buat colour ala-ala pink.
Tapi disebabkan Wan (panggilan utk nenek aku) dah sediakan alas warna kuning ala-ala di Raja, haruslah pakaikan saje.
Tak payah ko nak demanding sangat.
Lagi pun aku pk tunang je kan.
Bukan kawen pun. Save budget sikit.
Cuma keluarkan tenaga utk carik kain alas tu dalam almari & campak masuk dalam bag dan bawak ke Rawang. Done!
Tak susah.
Ko bayangkanlah dari pink ke kuning.
Macam mana tu?

Tapi takpe weh.
Aku punya dress ada kaler ala-ala kuning krim. So, in la kan dengan tema. (nak sedapkan hati punya pasal)


sangat teruja ok   >.<

kasut dia...awsem! meleleh air liur.  (-.-')

 sila jangan tengok lama-lama

Takkan nak suruh Encik Ayah tukar atap rumah pulak?

fokus pada kek...nyum nyum nyum..lapar!  T_T

Tunang je kan?

tambah hitam pun ok.

Pengapit kaler kuning?
wowowow..macam best je..apa kata kita try nak?  heeee (*_*)


Nanti kita sambung lagi ye!



0 Action comment:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback