Teaser Projek 14 Mac 2011

Classification : ,
Assalamualaikum wbt & salam sejahtera semua..

Alhamdulillah, settle semua Projek 14 Mac 2011 hari tu. Aku nak ucapkan jutaan terima kasih kpd semua ahli keluarga, kawan-kawan & sedara mara yang banyak membantu. Syukur Ya Allah, majlis berjalan dengan lancar & smooth sangat. Aku puas hati giler. Semua yang dirancang menjadi. terima kasih Ya Allah.

Aku mintak maaf, setakat ni tak boleh nak cerita panjang-panjang lagi. Just tester-tester je dulu. Lately agak bizi sikit. Jap lagi aku & family nak berangkat ke Bandung. Jalan-jalan cuci mata & duit. heehee (-_-') Balik nanti aku cerita detail. Tu pun lepas 6 hari nanti la ye.

Pape pun, korang layanlah gambo-gambo yang x semengah aku ni dulu. Buat hilangkan rindu..chewah! (-_-')

Menunggu kedatangan pihak lelaki


Sebahagian hantaran pihak perempuan - 7dulang


Mini pelamin menjadi kenyataan



Ok..nanti kita sambung lagi...papai semua!



4 Action comment:

woooooowwwww !!!! perhatian2...dlm gmbr berikut ada 2 org jer yg masih 3S hahahha....=) btw, kerja yg memusakan hati....TAHNIAH miss dicup n cik pu...


hehehe..thanks ye niena sbb bnyk tlog dicup...segala jasa kmu tuhan saja yg tahu..


segala jasa kmu tuhan saja yg tahu..(ayat mcm kelakar je..hehe)

Thanks korang sebab banyak sangat membantu..

*korang - Niena, Sharon, Gendut


saya takkan melupakan kesemuanya wei ...dari aku dihantam oleh pintu kereta kamu hingga dibakar(minor) oleh heating gun tu...semuanya indah....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback