Persediaan Orientasi

Classification :
Assalamualaikum wbt & salam sejahtera,

Wuwuwu. Walaupun esok dah nak pergi orientasi PJJ, hari ni still kerja ye. Huh! Dah lah banyak benda tak ready lagi. Takpelah. Malas nak pening-peningkan kepala. Mana yang ada aku bawak. Mana yang takde, aku wat dunno je lah.

1) Gambar passport - kejap lagi baru nak pergi buat. (walaupun sekarang dah pukul 7.23pm)

2) Sinopsis kursus - Buat-buat tak tahu...huhuhu~ (dah mintak kat En. Zed (bekas ketua Program), tapi dia buat-buat bizi..haissh!)

3) Sahkan sijil-sijil yang berkenaan - Jap lagi nak pergi umah kak Anis, nak mintak tolong husband dia copkan. (nasib baik husband kak Anis gred 44). Lega.

4) Barang-barang keperluan lain - malam kang baru nak pack..kuikuikui!


Buat pengetahuan semua, beberapa items milik aku telah musnah. Antaranya :

1) Laptop - tak boleh nak On..hampeh..baru format dah rosak.
2) Flush jamban dah patah..nak mintak siapa tolong baiki ni?
3) Jam tangan dah pecah (tak sampai 6 bulan..haissh)
4) Lain-lain yang aku dah tak ingat.

Ok, aku nak p buat gambar passport..papai!


0 Action comment:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback