Idea Wedding Dress

Classification : ,
As salam & hai semua,

Hari ini aku nak borak-borak kosong tentang idea wedding dress. Idea-idea ni mostly aku ambik dari http://www.faisalrahim.com/blog/ (Acai Jawa). Mula-mula kami memang bercadang nak ambik Acai Jawa sebagai OP, tapi dia kata full booked tarikh kami. huhu. Sekarang ni kami still tengah mencari-cari lagi OP yang sesuai untuk majlis di Rawang. Siapa yang ada contact photografer area Selangor, bagitahu aku ye? Kalau boleh, bukan yang ada company. Kami nak yang freelance ke.

Ok, let's check out the idea :

Idea Wedding Dress #1




Idea Wedding Dress #2





Idea Wedding Dress #3





Antara ketiga-tiga idea ni, mana yang kamu suka?

(kredit to : Acai Jawa, 2011)


5 Action comment:

I like the 1st one babe...very elegant


yess...betoi tu...sokong gak sharon...hhehehe


ak pun sokong yg no satu.hehe..tp xde yg lain dah ke?


so apa lagi kawan...pi tempah cepat2 pattern yg pertama tu....dah tak sabar ni nak tengok mu pakai baju tu! =P


ni just idea saje..belum tentu nak tempah macam ni lagi. sebab mayb aku just pakai apa yg ada kat kedai saja..hehe (:

Thanks korang!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback