Overview Pre Wedding

Classification :

As Salam & Hai semua,

Ye..seperti yang korang-korang semua tahu, aku dah boleh tarik nafas lega setelah sessi Pre-wedding yang "hot" tu telah selesai dengan jayanya..Hot? Panas? Oh..no! no! no! Bukan panas yang hot tu ye. Ni panas memang panas sebab aku kena pakai maskot. hehe. Apa punya ayat panas daa.. :P

Abg Nazri selaku OP Pre-Wedding kami pun dah upload gambar2 yang dah di-edit kat fb & blog dia. Masa dia upload gambar2 tu pun, ada cerita lain jugak. Masa hari yang dia kata nak upload tu, aku & Cik Pu dah usha2 fb Abg Nazri dah dari pagi hari tu. Yelah, takut-takut bila dia upload, ada orang yang kami kenal tertengok ke apa pulak kan. Hajatnya konon-konon nak berjaga-jagalah. Pasal tag2 ni dari awal lagi kami dah warning Abg Nazri tak payah tag. Biar kami tengok sendiri kat fb dia. haha.

Dan-dan lepas dia upload je gambar2 tu, ada lah pulak sorang Hamba Allah ni tetiba dengan pantasnya meng-share salah 1 gambar pre wedding kitorg kat wall IPPT. Dengan siap buat ucapan "tahniah ye Naem Othman & Yang Diyana, dalam diam-diam ye korang". Ceh, tak patut betul. Ok, aku faham, benda baik buat apa nak sorok. Benda baik patutnya share-share la. Ok, fine. Aku faham. Masalahnya Mamat tu sebelum ni dah tahu dah hubungan kami. So, what? Apa lagi niat mu? Lagi-lagi share kat IPPT. Tempat awam di mana semua staff akan bukak. Motif?

Sebenarnya kami bukan nak sangat menyorok-nyorok ni. Ingat best ke hidup macam ni? Macam biskut? Tak woo..Kadang-kadang stress jugak jadiknya. Selalu jugaklah gaduh sebab, kalau time keluar tu dok menyorok dari jumpa orang yang dikenali. Stress stress..Tapi nak buat macam mana. Kami dua2 dah pakat nak buat macam tu. Kami ada plan dengan benda tu. InsyaAllah, sampai masa yang sesuai nanti, kami hebohkanlah kat semua orang k. Jangan risau. So, boleh tak hormati keputusan kami wahai Mamat?

Haish. Kan dah terbabas. Berbalik pada cerita overview pre wedding hari tu, lihatlah kawan-kawan yang aku sayangi. Lihatlah gambar2 pre wedding daripada OP kami...












Ok, kalau korang nak tengok lagi besar, lagi banyak, lagi puas, boleh tengok kat sini :




7 Action comment:

kenapa akak rasa naem mcm makin berisi? ke ilusi lensa?


ye untuk pengetahuan k nurul ,mmg ilusi kamera ni..ntah knpa ntah,semua gmbr mcm tu...huhuhu


baguslah cam tu...nampak lebih hensem lar....=P


HAHAHAHAHA

Tak payah explain banyak2,orang lain boleh nilai sendiri...

HAHAHAHHAHAHA


sharon mmg baek hati..serta jujur dgn pndangn yg ikhlas..teruskan pandangn yg ikhlas mcmni sharon..hehehe


ya naem saya akan teruskan, janji kamu belanja saya untuk pandangan ikhlas yg telah saya berikan ya...=P


betul tu Sharon..pandangan ikhlas mesti disertakan dengan belanja yang ikhlas..HEHEHE


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback