20.11.2011

Classification :

Hai semua,

Sekarang ni aku bersiaran dalam Bilik pengantin...(cecece..Pengantin?). Bilik ni sebenarnya bilik Puan Emak & Encik Ayah, tapi telah di-transform-kan menjadik Bilik Pengantin. Barang-barang aku pun dah disusun-susun dalam almari bilik ni. Dah rasa macam 'Mem Besar" la pulak..huahuahua. :P (Dah dapat permission Puan Emak & Encik Ayah ok)









Hari ni aku bangun awal 'macam biasa'. haha. Puan Emak macam hairan sangat tengok aku dah terpacak sebelah dia kat ruang tamu. 'Hai, awal bangun. Kalau mengantuk & penat, pergilah tidur balik'. Time-time macam ni dah takde istilah tidur balik la ye..Sekarang ni mood mencarik apa benda lagi yang tak disiapkan, even dalam tidur pun..kehkehkeh. Kes kronik aku dah datang. Bila gabra & cuak, aku rasa macam nak muntah, makan tak lalu, tidur tak lena. Ni yang aku tak suka ni..haih!

Ok, hari ni ada beberapa perkara yang aku akan buat :

- Tangkap gambar passport
- Fitting baju - Butik pengantin
- Beli bahan2 muffin
- Beli gula-gula leper
- Pergi Kedai RM2



Semoga segala-galanya berjalan lancar.

Lebih kurang 5 hari je lagi........hua!


Kawan-kawan, please pray for me yah!





3 Action comment:

uuu..ni ke katil yg ak bkl tido tu..hehehe..sape lg kwn2 ko yg merempat umah ko selain ak yg comel ni?


Tidur bilik pengantin tak semestinya dapat tidur kat atas katil...kehkehkeh

Aku tak confirm siapa lagi. Hari tu Teah kata nak datang masa nikah, tapi xsure lagi. Nina & Sharon high possibility akan datang jugak :D


hahaha..gedik nk tido ats katil jgk..biar mak andam marah pun..hehehe..nsb ad org lain lg selain ak..ak kan pemalu..*wink2*..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback