Di Rawang

Classification : ,

Hai semua,

Alhamdulillah, baru tadi kami selamat sampai rumah Rawang. Dalam pukul 3.00 petang gitu. Bertolak dalam pukul 11++. Jangan risau ye kawan-kawan, hari ni aku tak bawak nak berapa laju sangat..so so je. Ramai kot yang pesan "Bawak keta hati-hati, tak payah laju-laju sangat. Biar lambat asal selamat, Awak tu darah manis..bla bla bla". Ini termasuk Encik Ayah, Puan Emak & Cik Pu-lah ye, macam selalu-selalu tu. Jangan risau la, aku kan ada bodyguard....Si Budak kecik!

Sebelum balik tadi, sempat jugak aku singgah Kedai jahit baju, nak jahit tepi DIY veil nikah aku tu..hahaha..Encik Ayah bila telefon aku, terkejut gila dengar aku masih menjahit-jahit lagi disaat-saat kritikal macam ni. haha..Biasalah kan, multitasking. Menjahit boleh, men-DIY boleh, men-drive balik rumah boleh, dll. Tak rugi menikah dengan anak Pakcik Ishak ni.......eh?

Sesampai je aku kat rumah Rawang ni, terus naik atas tengok bilik pengantin. Nak tengok macam mana rupanya bilik tu. Dengan perabot yang hari tu sampai, tapi aku tak tengok lagi, dengan Encik Ayah dah cat bilik pengantin ni, memang excited, tapi still aku rasa macam blur...aku ke yang nak kawen ni? hahaha!





Teaser bantal tidur atas cadar baru...heh!



Apa-apa pun, 1 je yang aku ingat : Pesan Puan Emak.

"Rehat cukup-cukup, jangan runsing-runsing..."




Tapi.....aku still blur! (-_-')

Aku ke yang nak kawen ni?



hahaha......sengal!




0 Action comment:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback