Cerita Hangat

Classification :

As salam & hai semua.

Semalam Cik Pu cerita kat aku. Department diorang ada morning talk setiap 2 selected hari dalam seminggu. Aku dah tak ingat dah hari apa, yang pasti Selasa ada la. Then, semalam kan Selasa, so ada lah menda morning talk tu kat ofis dia.

Nak tahu perkara pertama yang dibincangkan masa morning talk diorang tu?




sila tengok kotak colour merah





Bagi yang tak berapa nak nampak :

Perihal: Kenduri Kahwin Naim
Perbincangan: Permohonan Cuti. Keputusan: Pelan Cuti
Tindakan : MNO (Muhd Naim Othman)




kalau dah sampai masuk Morning Talk, memang hangatlah kan!
HAHAHA

2 Action comment:

hahahaha mmg gile hangat !!!!!!!!


maybe sebab ofis-mate plus bos Cik Pu tekejut sangat2 ni kot..tu yg sampai masuk morning talk tu..kekeke


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback