Monday Blues?


Hai semua,

Hari ni takde istilah Monday blues dalam diri aku ye kawan-kawan. Kalau tak, hari-hari ada blues-nya. Start dari bangun pagi tadi, (walaupun pada mulanya tak berapa nak semangat, sebab hari ni ada morning talk kat lab) tapi aku gagahkan jugak. Tambah 2 labmate aku hari ni EL beramai-ramai...cet!

Sampai lab, tak tahu kekuatan tu datang dari mana, buat sample patient, then tiba2 datang rajinnya p update Fail Perolehan Alatan. Siap stiker berkaler-kaler lagi. Puas hati sungguh bila mengenangkan fail tu. Rasa macam tak kasi semua orang guna. Nak simpan buat frame. HAHA. Tapi apakan daya, tu kan fail guna bersama. Mana boleh simpan-simpan. HAHA. Yang aku hairannya, balik rumah pun masih teringat2 lagi pasal kepuasan hasil fail tu. Rugi pulak tadi tak amik gambar....HAHA. Poyo!

Hari ni kebetulan ada meeting JK TNA 2012. Oh, nak taknak aku pulun jugak pergi even kat lab takde orang. Nasib baik bos bagi Green light. Aku dilantik jadik Biro Publisiti & Promosi. Reason? Sebab aku ada link kuat dengan orang Grafik. HAHA. Lawak betul. Tapi, aku ok je. Lagi senang nak gedik2 dengan laki sendiri kan. HAHA. Nanti nak mengular amik streamers ke, banner ke pun senang. HAHA. Pahala ok, dengan laki sendiri! (-_-') Tapi yang aku tak puas hatinya bila petang tadi. First tugasan aku - hantar email utk dihebahkan kat orang. Cet...failed! Tak puas hati betul dengan font dalam email tu. Macam mana pulaklah boleh terlebih besar dari biasa? Habis hancur first impression orang terhadap aku...choi!

Bila mengenangkan email tadi tu, tetiba aku rasa malam ni datang Monday blues-nya...haih! (-_-')


2 Action comment:

haha cett, aku akan pastikan ko tak mengular dengan laki ko. ;p


apa strategi yg nak digunakan tu? hahaha


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback