Serasi bersama (Part 2) & Pasaraya G-Mart


Hai semua,

Sekali lagi kita bertemu di pagi hari (tengah malam) ni. Sekarang aku & Cik Pu macam dah jadik kelawar la pulak. Malam berjaga, siang liat nak bangun. Aku dan Cik Pu ke, atau aku saja? Biarlah rahsia. haha.

Ok, berbalik pada cerita semalam, result dari games serasi bersama tu, kami kalah teruk. cis! Nilah akibat kalau main games dengan sifat kejujuran yang sangat tinggi. Ye kawan-kawan, ayat aku sangat tak puas hati kan? Yelah, mana taknya. Ada satu couple yang menang tu boleh sms bagai pasangan dorang. Then, result dorang full mark ok. Kalau nak tipu-tipu pun, biarlah tipu cara berkhemah kan. Kalau macam tu, kami pun boleh menang jugak..haih. Cik Pu, balik dari games tu 34 jam tak henti2 dok ulang cakap yang dia tak puas hati. Aku pun macam malas nak layan dah, boleh bisul telinga dibuatnya..haha.



Penentuan tempat ke-3



Pemenang tempat 2



Tempat 1st


Hadiah 1st & 2nd : Handset panasonic


3. Pasaraya G-Mart

Lepas dah kalah games serasi bersama tu, kami pun bergerak meredakan hati yang lara ke Pasaraya G-Mart SP. Hajat di hati nak memborong barang2 dapur, sebab ramai dok kata kat sini murah. Tapi, tak tahulah hari ni hari tak bertuah ke apa, Pakcik Guard tak kasi masuk. Sebab? Kamera tak boleh bawak masuk. Hangin je Cik Pu bila Pakcik tu dengan selambanya suruh Cik Pu tinggalkan kamera DSLR kat kabinet terbuka dorang. Pakcik ingat murah ke?

Cik Pu: Kalau hilang nanti, macam mana pakcik?
Pakcik: Takpe, kami ada CCTV.

Kami terus blah, carik bos dia. CCTV? Apa yang CCTV boleh buat der? Ye, mungkin boleh trace siapa yang curik, tapi boleh ganti balik ke der? Jumpa bos diorang, then alasan yang sama. haih. Apakah? Tak customer-friendly betullah. Ok, takpe.....kami blah!

Resultnya : Langsung tak beli apa2. Nak hak pengguna sangat kan? Hambik!




.....to be continues........


Next :


0 Action comment:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback