2 minggu lagi

Classification :

Assalamualaikum semua,

Seperti yang korang2 tahu, kalau ikutkan plan yang Dr dah bagi kat aku, aku akan di-induce next 2 weeks. Oh hoi! Macam2 perasaan..Almaklumlah, orang takde pengalaman..macam ginilah rupanya.. Macam cacing kepanasan..hahaha.

Kalau diikutkan hati & perasaan, memang aku tak ready lagi nak bersalin..tapi sampai bila nak tunggu aku ready..haha! Takkan mengandung2, tak bersalin..haha! Apadaa.. (-_-')

Ok, setakat ni je la dulu. Sebenarnya saja nak riak tunjuk kelender aku penuh event. Event yang takde kena mengena dengan orang lain / kerja hakiki. Semuanya berkisarkan diri sendiri, ibu mengandung & anak yang bakal lahir..  <(o.o)>

Bizi bebeno je gayanya...padahal?





Ok, chow dulu. Pergi HKB nak buat CTG!


0 Action comment:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback