Dua tahun dah!

Classification :

Tak sangka pejam celik, gaduh pujuk, dah 2 tahun kami sebagai suami isteri.

Wee..wink wink wink


Malam tadi masa pukul 12 macam tu, Cik Pu watsup aku.
Ceh, dalam umah pun nak watsup2 ke..malu la tu nak cakap face to face..
haha


Dia send pic ni :

Sompek lagi kau bang mengedit2 gambor malam berinai kita.

Semua design client dah siap ke bang?




...heh...




0 Action comment:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback