Tanpa Irdina Zara di sisi

Classification :

Assalamualaikum.

Setelah plus minus seminggu family aku mai penang, balik lah mereka ke Rawang semula tadi.

Dan yang tak berapa bestnya adalah Irdina di bawak sekali ke sana.

Huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrggggghh




Sedih memang sedih la. Mak bapak mana tak sedih kan.

Jangan kata aku...Cik Pu pun nangis berair mata jugak..haha

Nasib baik next week dah masuk tahun baru. Makanya boleh la aku mengeply cuti dengan gembiranya.

Almaklumlah orang dah takde cuti dah tahun ni..dok la diam-diam bekerja tunggu cuti tahun depan pulak.



Minggu ni ada lembik sikitlah nak bekerja.

Dah dua minggu aku non-stop amali kat USM Penang. Student pjj la katakan..

Tak sabar nak tunggu lagi 1 1/2 tahun. Graduate dengan jayanya.

Sabtu Ahad semalam-semalam alkisahnya baru balik holiday di Batu Feringgi.

Holiday tak holiday sangatlah. Aku ke amali, dorang berjimba-jimba. 

"Best sangat kan"

Datang minggu ni kenalah kita pulun buat report amali tanpa Irdina di sisi.


(T_T) Huaaaaargggh

(sambung nangis)






0 Action comment:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback