Syukur alhamdulillah

Classification :

Assalamualaikum,

Syukur sangat-sangat lepas dapat tahu duedate assignment yang sepatutnya kena hantar esok tapi Prof tunda soh hantar 16 Jan nanti.

Fuh, lega!

Ini adalah kerana...aku tak buat satu hapa pun lagi..

..................heee..............

 *sengeh-sengeh*

(-_-')



Mengenangkan Prof tu tegas dan duedate jumaat ni, semalam mood rajin & takut telah datang dengan serentaknya. 

Tapi, apakan daya..

Bila baru nak start bukak laptop, my PA (Irdina Zara) telah melakukan sesuatu ke atas laptopku.

huk huk huk

Sampaikan nak connect dengan internet pun tak dapek.

Cik Pu soh guna Mac dia..

tapi dia punya Mac terlebih canggih untuk orang kampung macam aku.

Hahaha!


So, aku prefer tidokan anak sampai tertido sampai keesokan harinya.

Hari ni mula cuak, sebab tak siap lagi.

Dan orang lain dah gigih-gigih siap dan nak hantar.

Syukur alhamdulillah, duedate ditunda.

Aih..Prof ni macam paham-paham je situasi iols..

hehe.. :)



0 Action comment:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback