Test, test, dan test

Classification :

Alhamdulillah..

Selesai sudah 2 hari di mana test 2 kali sehari dijalankan dalam masa 1 hari..

semalam hari last dah berlalu episod tu.

And next ada 2 test lagi perlu dihadapi.

Dan minggu ni adalah minggu terakhir kami menjalani kursus intensif di usm

Next week dah boleh masuk kerja semula, InshaAllah.



Tapi sebelum masuk keja tu, cik pu ajak balik rawang dulu this weekend.

Makan kenduri sedara belah dia katanya..

 ehem..gembira bunga-bunga dalam hati iols.

"Terpaksalah" balik jumpa mak ayah kan.. (>.<)

hehe



Memandangkan esok adalah test yang 2nd last dan semua soklan dalam objektif, 

Dan memandangkan hari ni takde kelas dan test, 

aku jalankan rutin macam biasa.

Hantar anak ke pengasuh dan membawa diri ke library ippt.

Belajar sambil curik-curik masa tulis blog..heh!



Oh ya. 

semalam dua2 test yang aku jawab, rasanya tak begitu memberansangkan jawapannya..

huhu

Salah satunya subjek - Molecular Biology.

Killer paper, dimana kalau mengikut pengerusi rancangan Bio,

Subjek ni tahun lepas 80% daripada semua studentnya adalah gagal total.

Huhu..takutnya lahai.

Dah baca, dan dah spot soklan. tapi ntah la..

Jawapan yang bahagian subjektif tu macam spoiled je

Tak dapat nak bayangkan bendalah apa nucleosome tu..huhu

Dan-dan p lukis chromosome dan double helix DNA.

wahahaha  (T_T)


Rupanya...bentuk macaroon! cet.




Nilah gayanya bila orang tua p blajar...hahaha

Semoga aku semakin tabah dan kuat berusaha!


Dan semoga aku dapat habiskan degree ni tahun depan dengan jayanya, 

atleast graduate dalam tangan - pointer 3.0 ke atas, InshaAllah.



Husband dan kawan-kawan yang aku sayang, tolong doakan ye!



0 Action comment:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback