Pembeli tegar

Classification :
Bulan ni rasanya bukan bulan yang sangat bertuah dalam membeli online bagi aku la..

*ayat bertuah sangat kan..wakaka*

........


Nak beli barang tu, barang tu dah habis..

Nak beli barang tu, stok barang takde..

Nak beli barang tu, manufacterer defect plak..

Hadoi la..macam-macam..

Ni lah yang dikatakan bukan rezeki kita kan.. 

Sabo je lah...  :)




Pastu...rasanya bukan online je kot..

Sale yang dekat-dekat ni pun tak sempat nak grab

--->  Sale yang dibuka oleh tempat kerja aku.

Katanya Taleska nak ditutup..so barang-barang nak jual la kan..

Tepon punya tepon..dalam keadaan kalut dah tu..

Tak dan jugak..

Habis katanya.. 

(T_T)




Aku cadang nak la beli 4 - 5 barang kan..

sekali......nan hado.

Yang tinggal cuma peralatan 002 & Permainan 010 - tak memberansangkan betul..

haish!




Pastu...akhir bulan lepas, aku ada order barang mainan kat kak Aty - (Pink Garage)


Tunggu punya tunggu..last-last kat Aty kata barang tu ada manufacturer defect..

So, kena return kat supplier balik - makan masa jugak la kan..

Pastu..minggu ni aku tanya lagi..

kak Aty kata, kalau takde jugak..dia pulangkan duit balik

haish...sedih sungguh..

tak berjaya jugak aku nak membeli...

 (-_-')

.......


Pastu..satu lagi kes..minggu ni, aku berangan nak beli purse baru..

carik punya carik..ada la yang berkenan kat groupon ke gdeal ntah..

Last-last..klik punya klik..stok habis la pulak colour navy blue yang aku berkenan tu..

Sampai hati betullah..

(T_T)


Disebabkan frustrated & stressed punya pasal..

carik jugak la sesuatu untuk membaikpulih hati yang lara ni..

Nak jugak! nak jugak!

*perangai lebih Irdina Zara plak kau kan..hahaha*


Aku "terbeli" benda alah ni..

Padahal..takde dalam list pun..

ngehngehngeh


Disebabkan semalam beli online, aku terlupa nak bagitahu Cik Pu lagi..

matiklah...

(Hai abang, iols beli cadar baru...peace!)






1 Action comment:
ceo Bank dunia

bila nk smpi.. tak sabar nk tidoq...haha


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback