Pray for them


Bersempena hari wanita sedunia ni..banyak pulak berita yang agak tak memberansangkan

*ayat kau sekarang..beransang sangat kan..*

................


Yes..memang sangat tak best bila dalam 1 hari kita dapat 2 berita kurang best sekaligus..

...huhuhu...

(T_T)


Satu berita - Pesawat MH370 hilang

Terkejut aku bila tetiba bukak NLKO pagi semalam keluar berita plane MAS hilang

macam tak percaya pun ada.

Disebabkan sangat sangat sangat terkejut, kami suami isteri melekat depan tv seharian semata-mata tengok channel yang semuanya berita

kejap-kejap Astro Awani 501, kejap-kejap TV1, kejap-kejap TV9, kejap-kejap TV3

Sementelah kami ni takde sedara mara pun dah rasa sedih sangat kan..

Apatah lagi kaum keluarga mangsa..

huhuhu

Pray for MH370

(sumber gambar : google)


Berita kedua - Wan Cik Pu sakit & dimasukkan ke hospital

(read : wan = datuk)

Ingatkan minggu ni tak balik Alor Star, bolehlah relax-relax skit kan..

(read : relax-relax = buat assignment / mini projek)

Tapi...takdir dah tertulis segalanya..

Family Cik Pu call petang semalam bagitahu Wan warded sebab asma + demam

So, kami terus shot ke Alor Star petang semalam jugak.

Tak balik kampung dah....terus ke hospital tengok Wan.

huhuhu


Semoga Wan cepat sembuh dan sihat sepenuhnya.


Dan,

aku doakan...semoga semuanya kembali baik-baik sahaja..

...amin...



0 Action comment:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback