Sikit saja lagi

Classification :


Ada member request kat cheq untuk letak gambar final interior rumah kami.

Sabar sat na...cheq tengah tak cukup tanah ni.

Skang cheq tak melekat kat rumah..cheq p kursus intensif pjj cheq.

La ni sibuk dengan thesis, assignment, lab report...nak kena hantaq on time.

Nanti bila keadaan dah tak kalut, cheq blog pasal tu na..

Pape pun, doakan cheq dapat habiskan degree cheq bulan 6 ni..

Cheq dah tak sabaq nak jadi suri rumah sepenuh masa cum pekerja yang berdedikasi

Tinggai sikit ja lagi...


 pre-viva final year project


(Insha Allah)


1 Action comment:

Salam. Cantik sgt deko rumah awak. Kita bakal berjiran. Saya pun duduk di lorong shahbandar 16. Insyaallah nak pindah bulan depan. Nak tumpang tanya boleh. Senang tak agak2 nak dapat pengasuh kat situ?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback