Feature wall

Classification :
Dah lama aku x menulis apa-apa pasai rumah..
Makanya...
Marilah kita borak-borak petang sambil mata menjeling tengok tv3 tunggu cerita hati perempuan, tangan type keypad handset menghupdate blog..
Disebabkan aku lg 2 bulan nak habis degree pjj ni (insha Allah), aku dah berkira-kira dengan Cik Pu nak men-diy @ mendeko rumah yang kosong ni..
Macam-macam dah plan dalam kepala hotak ni..nak beli tu, nak diy ni..tp disebabkan bulan april ni baru dikenakan gst, hasrat tu agak terbantut sekejap..
Terpaksalah kita survived dan survey mana yg patut dulu..
Kot tak patut..kita buat slow-slow...(beli tetap beli..muahaha)
Pastu kannn..
Tetiba..satu hari yang damai, Cik Pu mesej aku sesuatu..
Sesuatu sangat kan..

Ntah rajin apa ntah Cik Pu dok edit..

Pastu dia soh pilih kaler apa yang sesuai untuk dicat untuk jadikan picture wall la kununnya..

hmmm..kena pk betul-betul la gamaknya..nak cat rumah bukan keja rutin yang hari-hari boleh buat..

makan tahun jugaklah kannn (hahaha)

Kalau colour yellow mustard cantik tak agak-agak?

.........
1 Action comment:

Hi. yellow mustard tu lagi cun...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback