BORING

Aku kembali lagi.

Sekarang temanya adalah tulis blog setahun sekali. Haha



Ok. Dari mana aku nak kena mula eh?

Ni la akibat kalau dah lama tak menaip. Nak tulis apa pun tak tahu. Tapi nak tulis jugak kan. (-_-')



So, kita start dengan status FB aku lah ye.



Kadang-kadang boring jugak tau kalau kita hari-hari p keja asik dengar masalah. Serius boring!

Yes, memang la bukan "masalah" aku yang dicanang-canangkan, tapi sekarang ni seem like semua orang mencari salah orang lain. Boring kan?

Ya, aku sangat boring.




....................tu je yang nak aku nak cerita......hehe




0 Action comment:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback