Apa-apa pun

Classification :

Assalamualaikum wbt,

Dah 2 minggu kursus intensif pjj aku dah berlalu..

miggu ni masuk minggu ketiga. 

So, tinggal 1-2 minggu lagi nak habis.



Semalam berlangsungnya test biostat dengan jayanya.

Alhamdulillah, boleh buat.

Salah betul aku tak sure la plak... 

Apa-apa pun, "kondifen" level kena tinggi..hehe



So..2 hari ni dan esok aku takde kelas mahupun test.

makanya marilah kita menghantar anak ke pengasuh dan kita membawa diri ke library.

Di rumah tidak boleh study.

Stado mungkin ye. (-_-')



Lebih-lebih lagi malam tadi Irdina Zara tak tido.

Asik merenggek sepanjang malam.

Kalau nak dikatakan demam lagi, aku rasa dah tak panas dah.

Mungkin tak sedap badan kot.

Harap-harapnya malam ni dan malam esok dia baik-baik saja.

Sebab next 2 hari lagi aku bakal menghadapi 2 test dalam masa 1 hari.

Yakni pagi dan malam.



Apa-apa pun aku dah tak sabar sangat nak habis belajar ni

Next year inshaAllah nak kembali tumpu pada family

Kesian sangat dah aku tengok Cik Pu & Irdina terabai

Aku bizi dok buat assignment, amali report, kelas, exam, bla bla bla

Kadang-kadang tak bizi pun macam bizi. 

Tapi, tak tahulah buat apa...lol!



So, apa-apa pun dah tiba masanya aku sambung study prinsip kewangan.

Bye kawan-kawan yang aku sayang.

Ada masa kita jumpa lagi ye!





1 Action comment:
pustakawan

sempat lagi tu :D..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback