Majlis Iftar ADLC 2014


Sebelum kita ke entry langsir baru tu....

aku nak cerita pasal Majlis Iftar ADLC yang dah berkurun terjadi..tapi tak cerita-cerita kat blog..

ngeh ngeh ngeh

Maafkan patik si penunggu gua 

>.<

Tahun ni kalau nak diikutkan, 2 kali Majlis Iftar ada kat tempat kerja kami

Satu IPPT buat..satu lagi Kelab ADL buat..

Dan yang bestnya...kami bertiga (yakni Cik Pu, aku dan Irdina Zara) dapat menjoinkan diri dengan jayanya..

yeay! 

Alhamdulillah...


Kalau ikutkan survey yang dibuat, jemputan ahli ADLC plus family yang akan datang :

dewasa lebih kurang 65+ orang, toddles plus baby semuanya lebih kurang 30+

Tapi..mungkin sebab ada hal yang tak dapat dielakkan..ada beberapa orang tak dapat datang..

Takpelah...tahun depan InshaAllah panjang umur, join la ye  :-]




Antara tetamu perempuan dan anak-anak 




Nampak tak permainannya di situ...anak-anak dara menghidang makanan..

mak-mak tak berapa nak dara menjamu selera dengan amannya...kihkihkih

 

Masa ni acara buka puasa dalam talam beramai-ramai..

Satu talam lebih kurang 3-5 orang..

Kalau tak sampai 3 orang pun bolehhhh...

macam Cik Pu..dia tolong makankan untuk orang lain punya...dasarrrrr

kahkahkah



Lepas berbuka..kita buat solat isya' dengan solat terawih-witir sekali

Lepas tu...kita dengar ceramah oleh ustaz jemputan






Lepas habis ceramah...kita bermesra bersiraturrahim antara kita lahhhh... :]


 Semoga ukhuwah yang terjalin mendapat seribu rahmat daripada Allah...InshaAllah


0 Action comment:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback