30 days of challenges!

Banyak benda sebenarnya yang aku nak cerita. Tapi, feel nak menulis berkurangan sekarang ni. Bukan setakat feel je yang berkurang, skill menulis pun dah lari sikit-sikit. Aku rasa kena pergi buat allignment and balancing dulu ni kot.. baru dia selari...haisssh.

Tapi, daripada feel tak datang datang, lebih baik aku buat sesuatu yang boleh bagi dia datang. ye tak? Nak dijadikan cerita, hari tu aku blogwalking blog friendlist, then terjumpa satu benda menarik ni. tajuk dia : "30 days of challenges!" . Tapi, aku dah tak ingat pulak sape punya blog..sorry..sorry.. Daripada takde benda nak post..boleh jugak update dengan benda ni. Adalah hiburan sikit.

Ok..ni isi kandungan dia.


30 days of challenges!

Day 01 - A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself
Day 02 - The meaning behind your blog name
Day 03 - A picture of you and your friends
Day 04 - A habit that you wish you didn’t have
Day 05 - A picture of somewhere you’ve been to
Day 06 - Favorite superhero and why
Day 07 - A picture of someone/something that has the biggest impact on you
Day 08 - Short term goals for this month and why
Day 09 - Something you’re proud of in the past few days
Day 10 - Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad
Day 11 - Another picture of you and your friends
Day 12 - How you found out about blog and why you made one
Day 13 - A letter to someone who has hurt you recently
Day 14 - A picture of you and your family
Day 15 - Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play
Day 16 - Another picture of yourself
Day 17 - Someone you would want to switch lives with for one day and why
Day 18 - Plans/dreams/goals you have
Day 19 - Nicknames you have; why do you have them
Day 20 - Someone you see yourself marrying/being with in the future
Day 21 - A picture of something that makes you happy
Day 22 - What makes you different from everyone else
Day 23 - Something you crave for a lot
Day 24 - A letter to your parents
Day 25 - What I would find in your bag
Day 26 - What you think about your friends
Day 27 - Why you are doing this 30 day challenge
Day 28 - A picture of you last year and now, how have you changed since then?
Day 29 - In this past month, what have you learned?
Day 30 - Who are you?



Oh ya......lupa nak bagitahu.....sebenarnya aku tengah sibuk carik feel nak pergi BUKIT LARUT



hahaha!

Comments

sue-ana said…
agak menarik untuk dicuba.tp esok la kot.hehehehe
missdicup said…
kan..jom kita buat sama2..nanti boleh skudeng kak suhana tulis apa..


kui kui kui