2. The meaning behind your blog name

kacamatahati.
- aku dah berblogging selama 3 tahun.
- aku start berblog pada 20/7/2008.
- mula mula aku start blogging atas dasar "macam best".
- ter-fluences dengan somebody..heh heh heh. (somebody tu biarlah rahsia)
- pastu aku teruskan sampai sekarang.
- starting tu, aku pakai nama kacamatahati.
- kacamatahati : kaca mata dan mata hati.
- kadang kadang kita tak nampak dari pandangan kaca mata. mesti mau pakai mata hati.
- disebabkan terasa terlalu girlish girlish, aku pun tukar nama lain.


missdicup.blogspot.com
- then, aku namakan blog ni missdicup.
- sempena nickname aku la kan.
- tiba tiba terpaksa tukar nama lain. sebab?
- dengan nama missdicup ni, bos aku boleh trace kat internet.
- pastu, dia dok pakat baca..kui kui kui.
- kalau berterusan begini, boleh kantoi makkk.
- kalau kantoi, dah takleh la kutuk kutuk bos kan..muehehe.
- lalu, dengan gigihnya aku pun tukar blog ni dengan nama lain.


coklethitam.blogspot.com
- lepas fikir fikir..coklethitam adalah nama yang terbaik.
- kenapa?
  1) hitam tu tak semestinya jahat. taik tak selalunya warna coklet kan?
  2) kebanyakan orang mesti suka coklet, termasuklah aku.
  3) coklet boleh buat ketagih!
  4) takkan nak letak hitamhitam.blogspot.com pulak..nanti marah orang yang berkulit hitam.
      hahaha.


Comments

Rebelle Me said…
mine is awancokelat..
i love awan and cokelat at the same time..
(:
missdicup said…
wuhuuu..macam tredmak stewerdes..haha
Anonymous said…
i pun suka blog..kadkahwin...yg tergendala tu...ihihhihihi
missdicup said…
hahaha..i manyak kija..tak sempat nak buatkan..


lalalala~