Kedai Online Kami

Hai semua,

Sekarang ni aku dah makin jarang pulak update blog. Ada macam-macam benda nak cerita sebenarnya. Tapi, ada keja yang nak kena settle-kan lepas habis exam hari tu. Kerja? Haha. Ye, ni bukan kerja kat lab ye kawan-kawan. Ni kerja aku dengan Cik Pu. Haha. Sekarang ni kami bizi sikit dengan nak men-setup Missdicup shoppe - Kedai Online kami. Macam-macam dalam kepala nak buat. Tapi kami ingat nak fokus pada beberapa benda dulu, contohnya macam :

# PAPER BAG
# STREAMERS / BUNTING / BANNER
# BUSINESS CARD / KAD NAMA
# DESIGN LOGO / HEADER BLOG / COVER PHOTO FB DLL
# KAD KAHWIN


contoh Business card / Kad Nama (Cik Limau Kasturi)


InsyaAllah banyak lagi benda nak bawak masuk kat dalam kedai bergerak ni, cuma masa je yang tak berapa nak mengizinkan. Tapi, InsyaAllah kami tetap akan usahakan..  :)

Oh, ye. Lupa pulak. Kawan-kawan, mai la jengah-jengah Kedai Online kami tu ye. Kalau ada yang berkenan, jangan segan silu bagitahu kami..manalah tahu kami boleh tolong kan.. :)

Blog : missdicupshoppe.blogspot.com
FB : Missdicup Shoppe

Email : 
missdicup_o7@yahoo.com.my (aku)
naem06graphic@yahoo.com.my (Cik Pu)


Terima kasih :)


Comments