Malas


Assalamualaikum,

Aku rasa, minggu ni adalah minggu malas sedunia aku.

Semua malas..

nak buat lab report malas. 

nak buat assignment malas.

nak masak malas.

nak keluar malas.

nak mandi malas.

nak makan pun malas.

(....tengok The Carrie Diaries berepisod-episod tak malas pulak kan....)

..............................



Tak tahulah kenapa sampai macam tu sekali malas tu datang kali ni.

Mungkin sebab anak takde kat sini kot..

so fefiling rindu kot? 

mungkin?

atau sekadar alasan..? 

Ah, malas aku nak fikir.

..............................



Ingatkan malam ni nak update story jalan-jalan p Batu feringgi hari tu.

Tapi...................malas la pulak.

ok, bye!







p/s : mesti korang pun malas nak baca entry aku kali ni kan? :p



Comments