Sikit saja lagi



Ada member request kat cheq untuk letak gambar final interior rumah kami.

Sabar sat na...cheq tengah tak cukup tanah ni.

Skang cheq tak melekat kat rumah..cheq p kursus intensif pjj cheq.

La ni sibuk dengan thesis, assignment, lab report...nak kena hantaq on time.

Nanti bila keadaan dah tak kalut, cheq blog pasal tu na..

Pape pun, doakan cheq dapat habiskan degree cheq bulan 6 ni..

Cheq dah tak sabaq nak jadi suri rumah sepenuh masa cum pekerja yang berdedikasi

Tinggai sikit ja lagi...


 pre-viva final year project


(Insha Allah)


Comments

Anonymous said…
Salam. Cantik sgt deko rumah awak. Kita bakal berjiran. Saya pun duduk di lorong shahbandar 16. Insyaallah nak pindah bulan depan. Nak tumpang tanya boleh. Senang tak agak2 nak dapat pengasuh kat situ?