Pulau Mana?

Classification : , ,

Hai semua,

Malam ni aku bersiaran dari sebuah pulau. Pulau yang menjadik teka teki sejak awal bulan hari tu..hehe..peace! Aku saja je buat macam tu, supaya korang tak la boring sangat baca blog aku ni kan..lagi pulak korang boleh mengasah minda menjadi lebih tajam dari biasa. haha.

Just nak buat quick entry. Bagi yang dah tahu through FB tu, takpelah, Siapa-siapa yang takde FB atau tak bukak FB lagi, aku bagitahu pulau mana ye.







Jawapannya : Pulau Pangkor....hehe..siapa betul, angkat tangan!




1 Action comment:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback