Dugaan mengandung

Classification :

Assalamualaikum,

Kalau nak bercerita pasal dugaan, semua orang ada dugaan kan? Lain orang mengandung, lain yang diorang rasa. Even lain-lain anak pun, pengalaman macam-macam. (gaya bercakap macam dah ada anak ramai..keh keh keh :P). Bagi aku, selagi tak effect kat baby, Alhamdulillah aku dah bersyukur sangat2 dah :)

Hari ni tetiba rasa takut sangat nak pergi SOPD Hosp Seberang Jaya, tak macam selalu-selalu, gumbira. Haha. Ada ke orang gembira pergi hospital? Hari ni aku rasa cuak semacam. Why? Why? Why? Aku ada hemoroid. (-_-'). Selain masalah hemoroid, aku tergolong dalam kalangan orang-orang yang berjenama anemia. Hb aku hari tu dalam 10+, pastu baru-baru ni jadik 9+. Dr terus suggest makan Eberet. Dah tak main vitamin2 biasa dah..hoho. Pastu masalah breast lump yang dari dulu sampai sekarang tak ok-ok lagi ni..haih. Nasib baik sekarang aku dah boleh rasa baby bergerak. Kalau tak, cuak jugak la Mak Leha. (-_-')

Ada apa2 nasihat / petua tak?



6 Action comment:

http://nurhawariyyun.blogspot.com/2008/08/makan-hati-untuk-tambah-darah-clash.html

baca link ni.. hopefully dpt membantu


Bukan ko da buang ke fibroad tu?ad lg ke?


@Fiza Hassan : tenkiu Fiza.. :)

@ Syud Nafis : Dia suka betul kat aku. Ada lagi..kat tempat yg sama.. :(


jgn stess.. doa yg terbaik... senyum sokmo.. nanti bby pun sengeh sokmo ;p


Sharon Anne

Don't be stressed...Will pray for the best for you and baby (my niece) k..trials are meant to make us stronger and draw us closer to God. Stay strong dear!


@ fiza hassan : ok, baik bos! Saya takkan stress :)

@ Sharon : Thanks my dearest friend for your support.. :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback