Permulaan 2014

Assalamualaikum,

Hari ni first day merangkap first week aku masuk kerja setelah cuti beberapa hari.

Tak sangka pulak di hari pertama ni banyak dugaan Allah nak bagi.

Bermula dengan hantarnya anak.

Tak sangka tiba-tiba anak jagaan pengasuh menjadi 5 orang kesemuanya.

2 babies dan 3orang kanak-kanak termasuk Dina.

2 babies tu memang dah sedia ada..yang 2 orang kanak-kanak baru pagi ni.

Time aku hantar pun, dah berebut-rebut barang. adeih.

Tawakal sajalah..kita tengok apa jadi petang ni.

Malas sebenarnya nak fikir sangat. 

Sebab pengasuh Dina sangat sangat sangat baik.

Tapi memandangkan dah jadi kes ramai macam ni..huhu..

Kita tengoklah macam mana nanti..  

(-_-')



And next chapter is about my working place issue.

Isu yang tak pernah settle dari dulu sampai sekarang.

agaknyalah....?





0 Action comment:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback