benda nih

petang sabtu yang lepas. aku tanpa rela hati terpaksa duduk di rumah. Berada dalam keadaan mode oncall. Menunggu panggilan Troponin I. Manakala Si Fateha satu-satunya housemate aku, dengan senang hatinya berfoya-foya bersama budak-budak junior ke Queensbay. Di rumah, aktiviti wajib adalah tidur dan tengok tibi.

tiba-tiba. satu sms masuk.

dicup, ko da buka lom luggage ko?
1 August 2009
6.44pm
From: IPPT Gendut

ermm..erk..? bukak luggage? apakah?
disebabkan aku curious gler nak taw..aku cepat2 g kat stor.
carik luggage. (cet..padahal xyah carik pon..haha~~*)


then..aku bukak la kan..da Dut tanya da bukak ke blom..


bukak2..ternampak makhluk halus lagi asing..
plastik S+J...apakah..?
dup dap..dup dap..


dalam plastik ada plastik..
dup dap..dup dap lagi..


sekali bukak punya bukak...
taraaaaaa~~*



wah..sangat terharu meh..
kalau lah aku ada kawan sejuta macam Dut..
bayangkan..
mesti da sesak umah aku dengan hadiah..ekeke
tp xlupa jugak klu ada kawan cam Si Teah n Estro,
mesti gemok lg comey aku nanti..asik blanje makan jew..euuw!
eheh~

bagi korg yang x puas nak tgk adiah yang Dut kasik tuh,sila scrool di bawah..
korg xyah la wish bezday kat aku.
coz bezday aku da sebulan pon berlalu..
soo, aku tak tahu Dut bagi hadiah nih sempena ape sebenarnya.
hahaha C8

[pandangan sisi]


[menutup aurat]


[tanpa tutup aurat. euuwww..seksi lor~]


aku tak tahu nak namakan ape. so..panggil dia 'benda nih' je dulu..kehhhh23x~
thanks Dut..benda nih + selendang + daun kering yg ko kasik tuh
terharu meh ++++

4 comments:

paraxixth said...

aku dah lame x dapat hadiah

missdicup said...

maybe ko tak berapa nak baik kot..

haha

pizet77 said...

best kan dpt hadiah...pizet kalau dpt hadiah memang rasa best gila even hadiah tu cuma sebatang pen...haha sgt suka lalala

cik nana~ said...

wahhh... hadiah. baiknye la kawan.