Bisnes lepak lepak

aku ingat start minggu depan aku nak join bisnes lepak lepak ni.
modal pun tak banyak. dalam Rm100 macam tu dah boleh jalan.
lagipun modal boleh tolak tepi dulu, yang penting nak atau tak nak.
bisnes ni aku tengok macam lama je boleh bertahan.
iklan pun dah keluar kat tv.


korang nak nak join tak?
kalau korang berminat, message kat email aku missdicup_o7@yahoo.com.my
tak pun, private message kat inbox facebook aku
kalau takde facebook dengan email pun, tinggalkan je komen kat sini.
tinggalkan nama, alamat, contact number dengan email korang.

kalau tak nak, takpe.aku tak kisah. aku tak paksa.
aku ajak korang join skali.
untung untung sama sama boleh dapat.
lagi lagi dalam bulan puasa ni.
manalah tahu...rezeki anak anak..


9 comments:

Kazaztan Team said...

bisnes lepak2 tu bisnes ape...

missdicup said...

bisnes meniaga kecil kecilan :)

dila sayang naz said...

kak.. bisnes pe jual kotak ke..
heheheh..
nk join jgk

missdicup said...

taklah.bisnes jual kotak tu dah lama berjaya dah.
kalau nak,nnti2 aku ajak. ok?

dila sayang naz said...

orait...
nnt jgn lupa roger tau..
tol2 berminat tau ni

missdicup said...

ok!

tu la..aku berminat pun sebab modal dia kecik.
tak sampai rm100 pun..muehehe..
gila kedekut!

zakiyyah said...

interested gak..
tp,nk details psl bisnes ni,bleh?
=)

Anonymous said...

minat jugak ni....lalalalalal.....haaissssshhh....

missdicup said...

boleh..boleh..nanti saya bagitahu ye..thanks semua :)