Majlis Iftar (sebelum)

Esok majlis Iftar akan diadakan kat tempat kerja aku.
Majlis Iftar tu nama lain dia majlis berbuka puasa.
Ok. start hari ni, aku kena list out kan apa yang kena buat.

1. kena simpan perut kasi kosong. nanti kasi masuk kaw kaw punya!
2. kena carik handbag besar besar.
3. basuh semua tapaware mana yang agak agak boleh muat dalam handbag besar tu.
4. kena pakai cantik cantik time majlis tu..ada orang nak pandang.. keh keh keh (perasan!)
5. kena cuci mata..kasi tak rabun sangat nak skodeng mamat handsome.. muehehehe
6. kena berlatih lari lari anak..supaya skil rebut berebut dapat diasah.
7. kena duduk kat meja orang yang agak agak tak makan banyak.
8. hmmmm...aku tengah fikirkan lagi...




Comments

:: aJa :: said…
ehemmm...
klu niat puase 2 dengan ikhlas..
xde nyer list2x kat ats itu..

ye dicup..
:P

selamat berpuasa..
jumpa esok d majlis berbuka puasa..
missdicup said…
muehehe..kalau puasa ok la..
kalau tak puasa,guana pulak cik aja?
ngeh ngeh ngeh
sue-ana said…
kami juga ada majlis iftar di opis esok. bole pinjam list anda ni x?muahahaha
missdicup said…
boleh..boleh..
nanti tiap tiap bulan masukkan komisyen kat akaun bank saya..muehehe
:: aJa :: said…
EHEMMM..
DICUP XPUASEEEE!!teeetttt!!!
;p
missdicup said…
haissssh!

i puasa dengan tawaduq gini, u kata tak puasa?
ni yang i nak marah ni..
ekekekeke
Nurul Syuhada said…
weh, semalam kan IFTAR neh..bos2 aku bising aku tak g..upenye ko pun dalam geng protasco gak la eah...?laaa...kite satu kapal la maknenyeeee
missdicup said…
weh..protasco apanya..

aku kat penang ni haaa..

aku ex-roomate ko dulu la time skolah.haisssh!
Nurul Syuhada said…
aikkkk...oh ye ke...aku ingat ko wat majlis kat IKRAM tadi..hehehehe....
missdicup said…
ceh..IKRAM pulak..
macam macam la ko ni ayoie..hahaha