untuk permulaan


semalam kami start dah buat kerja.
bak kata bos besar..."hidupkan suasana kerja dalam makmal ni"
ok..kami yang menurut perintah.
baru aku sedar..rupa -rupanya aku bekerja dikelilingi lelaki.

haiiish..patutlah selalu kena buli!

(pinjam labcoat bos.aku punya tertinggal kat rumah.)


hari ini, bos besar kata..."kami kena pergi belajar streaking lagi"
sebab tak nampak single colony.

sebenarnya..
kami saja je taknak bakar wireloop tu.
kata..nak biak bakteria kan..haruslah!



nota untuk bos besar:

kehadapan bos..
saya tak kisah je kalau bos nak hantar pergi attachment lagi.
boleh claim lagi.. raya pun dah nak dekat ni.
ngeh ngeh ngeh!

3 comments:

:: aJa :: said...

ha ha ha ha..
klaka je...
mcm dok study dlu..
1st tyme bakar wireloop..
;p

*kehadapan dicup..
xyah dok ngelat nk p attachment lagik..
bg kat kami yg xdpt asah skill lagi nie ha p..
:P

missdicup said...

hahaha..kesian..najwan pun pernah ckp kat aku macam tu..

wannurfazrini said...

hye follower, i minta maaf sgt,, i dah pindah blog sebab ada prob sikit. so kalau nak follow lagi leh la.

blog baru : http://fadzforfun.blogspot.com

mekasih :D