wardahwardrobe-1st-giveaway


ok..mula mula nak kipas kipas dulu..muehehe..kita cerita pasal latar belakang wardahwardrobe ni.
Blog ni jual pakaian wanita dan kadang kadang ada tudung jugak. Blaus-blaus kat sini comel cantik comel. Kalau kita jadi member dapat lagi potongan 5% diskaun kat setiap items. nak nak lagi nak dekat raya ni..hmm..shopping tak payah keluar duit minyak kereta kan. dah boleh jimat dah tu!

Dan bersempena bulan Ramadhan dan syawal yang bakal menjelang tak lama lagi, wardahwardrobe mengadakan giveaway buat pertama kalinya..rasanya rugi pulak kalau tak join..manalah tahu tumbuh taji kat kaki...yang macam ayam tu..ngeh ngeh ngeh.

Pastu..kalau ada pertandingan,mestilah ada hadiah kan..kan..kan..
Hadiahnya cantik comel cantik jugak..teringin nak ada satu.
Saya nak menang blaus dari wardahwardrobe kerana
saya teringin memilikinya dalam almari dan memakainya 
memandangkan hari raya pun dah dekat...

takkan nak menang sorang je kan..sapa nak join marilah sama sama kita meriahkan suasana..
cik AJA dan encik apis
puan HANA dan ayam ayamnya (muehehe)
budak PADIL dan nas

kalian semua dijemput hadir..muehehe





List things to do:
1. Mesti mempunyai blog.
2. Buat satu entry mengenai WARDAHWARDROBE 1ST GIVEAWAY dan lengkapkan slogan saya nak menang blaus dari wardahwardrope kerana ........................ (tidak melebihi 20 patah perkataan).
3. Harus menjadi FOLLOWER wardahwardrobe. (sekiranya korang dah follow, sila nyatakan nama yang korang gunakan).
 4. Copy banner WARDAHWARDROBE 1ST GIVEAWAY dan sila letakkan pada ENTRY dan SIDEBANNER beserta LINK BACK.
5. MASUKKAN LINK WARDAHWARDROBE ke dalam bloglist korang.
6. Tag 3 ORANG KAWAN-KAWAN korang untuk turut sama join giveaway ini.
7. Sila tinggalkan komen di entry saya ni beserta link ke entry korang. Sila SERTAKAN EMEL supaya senang dihubungi..
http://www.smileycodes.infohttp://www.smileycodes.infohttp://www.smileycodes.infohttp://www.smileycodes.info

Comments

suhida said…
Slm,
cun semua ok.
tQ join WW GA dan gudluck :)
missdicup said…
oooh..ok!
thanks suhida :)