Wedding theme

Sejak kebelakangan ni ramai betul orang yang nak kawen. Minah ni nak kawen dengan mamat tu. Mamat tu dah bertunang dengan minah ni. Sampai aku aku sekali termasuk dalam senarai orang yang nak kawen tahun ni. Padahal tahu menahu pun tidak. Plan pape pun tak pernah buat. Sapelah yang punya kerja kepoci ni..haisssh.

Tapi kan..macam best je tengok blog blog orang sana sini cerita preparation nak kawen. Sediakan tu, sediakan ni. Buat hantaran cantik cantik. Tempah pelamin tiga panel la bagai... Ada yang siap buat doorgift handmade. Fuhh..dahsyat betul. Terasa tempiasnya kat aku.


Keh keh keh. Tak pasal pasal.


Oleh yang demikian, aku pun macam nak plan siap siap la dari sekarang. Walaupun aku dah rancang secara unofficially dengan cik pu, mungkin aku akan kawin lagi 2 tahun kot. Sebabnya kami ada agenda masing-masing. Aku dengan dua benda penting aku. Yang dia pun ada beberapa misi penting nak disettlekan jugak. Aku pun tak berapa nak pasti beberapa tu berapa banyak?


Hmmm...Mula mula sekali, kena pk pasal theme.

Nak diikutkan, daripada dulu lagi aku dah mengidam nak pakai theme hitam-putih. Kalau tak dapat hitam putih, second choice aku nak kaler coklat gelap – krim. Aku memang pengemar kaler kaler urban ni. Sedap mata memandang. Tapi cik pu selalu bankang. Takmau takmau kata dia. Haissssh. Pening jugak nak pk masalah ni.


hmmm..see...macam menarik kan..?


yang ni pun..
sedap je mata memandang..hehe


Tapi…..

Kalau dia taknak, ok fine.

Aku pakai baju theme hitam putih, dia boleh pakai kaler unggu ke hijau striking dia tu.

Aku on je, no hal! Takde masalah.

Tapi takut orang yang datang kenduri tak lalu makan la pulak tengok kami!


Hahaha


Comments

suhana said…
ades,sama plak theme kaler yg ahkak minat.santek,kan..kan..egegege (dulu pnh suka theme pink biru, tp xkesampaian. pastu tkr lak jadi itam putih)
missdicup said…
kak suhana:

ala...

akak tiru saya la ni..ekekeke!
Anonymous said…
ai cik kak...iye2 la plan awak nak kaler macam2 bagai...hah,bila smapai masa,maunye awak kejap2 nak kaler itu la,kejap2 nak kaler ini la...kalau cik pu awak choosy laaaaaaaaaaaaagi la ponin. akak sib baik family yg pilihkan,so kitorang terima jer la,nama pun kawen pilihan k'ga...hehehe best23
missdicup said…
Anonymous:

muehehe..bagus betul..pilihan keluarga.
tak payah penin2 kerah otak nak pilih.

tapikan..macam kenal je anonymous ni..

:p
Anonymous said…
mmg awak knal pung....hahahaha...tapi tak best la theme itam putih unless majlis awak mlm,ok la.
:: aJa :: said…
ehemmm...
tumpang lalu..

bagi aura kat dicup suh kawen lagik cepatttt!!!
;p
suhana said…
apa kes main tiru2.. sapa lg tua??akak, kan..awakla yg tiru akak. muahahaha. opss..betul tu,beria-ia pilih kaler, tgk2 masa majlis,pakai baju merah menyala.muahaha
missdicup said…
merah menyala?

oooh..mak ngah! tidak!
suhana said…
mak ngah bling2..curlassst gitu.hahahaha
missdicup said…
hmm...biase je..

(nada macam iklan ribena)

hehe!