8th Malaysia-International Fashion Week (MIFW)

Hai korang...

Korang pernah pergi Fashion Week? 
Apa?
Tak pernah? 

...............



Ohhh..samalah macam aku.
Aku pun tak pernah jugak..hehe!
Tak pernah langsung dalam seumur hidup ok..sadis!
~uhuk uhuk uhuk~



Ni haaaa..aku nak bagitahu.

Pada 6 November 2010 (Sabtu) ni, start pukul 8.00pm bertempat di Central Court, Pavilion KL
akan diadakan 8th Malaysia-International Fashion Week (MIFW).
Tema majlis adalah formal dan off course Red Carpet Glamour gitu..

huiiisssh..
teringin jugak aku nak pergi tengok fashion fashion show ni...*gaya paparazzi*....
macam syoook je!
selalu tu asik dok tengok kat tv je..
kalau tak Project Runway, Amarican's Next Top Model..
Tapi, tulah..kalau ko ada duit Sejuta Ringgit pun belum tentu ko berjaya dapat pass tiket masuk MIFW Gala tu lagi tau!


So,
Bersempena dengan tu, Maxis bermurah hati nak bagi 2 pass tiket masuk..
Bukan tu je, Maxis siap nak bagi dengan shopping vouchers RM 500 lagi..
hohohohoh..baik betul orang orang yang kerja kat Maxis ni ye..hahaha!
Kalau korang berminat, cuba try test TENGOK SINI



*berangan*

kalau aku dapat pergi MIFW Gala tu la kan..aku nak pakai macam ni lah :





eh....eh.....eh....silap..

macam ni la..




Aiyooo..
kalau macam ni laaa gayanya..nampaknya aku memang failed bab bab fesyen ni.

Ok. takpe.

Kalau camtu, jom kita pakat pakat rebut pass tiket masuk MIFW Gala tu.
Nanti boleh jumpa Tengku Syahmi, Jonathan Liang, Syaiful Baharim
dan banyak lagi bintang bintang terkemuka dalam industri fesyen ni.

Bukan tu je..
perempuan perempuan cantik kat bawah ni pun ada.


boleh mintak saaaaaiiiiiiiiiiiin.....

heh      *sengeh*



see ya!


Comments