Tag : AWEK INSIDE 1ST GIVEAWAY

Assalamualaikum..salam sejahtera..
kepada anda semua..moga bahagia..


Eh, terover pulak aku. siap nanyi nanyi nacyid..kui kui kui. Memandangkan hari ni hari jumaat yang mulia, aku dengan berbesar hatinya nak melunaskan tag yang ditag oleh budak Najwa temuk ni haa..(eh,banyak pulak tag di tag dan mengetag). Nasib baik hari ni hari jumaat u olls..kalau hari lain, ingat aku nak layan? jangan harap. hehehe..jangan nangis ye Najwa temuk, i gurau gurau kasau dengan u..kalau hari lain pun, i layan jugak la..


Ok, straight to the point. memandangkan Si najwa temuk suka suki je dah taip nama aku untuk giveaway ni, aku try sedaya upaya keluarkan kudrat tenaga yang boleh ye.. Ingatkan nak pencen dah join contest & giveaway ni..yelah..asik asik join, masuk daftar nama je..asik asik kalah..tak ke putus asa aku macam tu? asik tak bertuah je.. haissh.

Aduhai. melalut lagi..ok ok..sekali lagi..straight straight..jangan bengkok bengkok ye.

Ni syarat-syarat yang dia bagi :

1) jadik followers awekinside.   Sudah! Baru je tadi..heh heh heh..(dan dan je kan).

2) Copy paste banner kat entry & sidebar. Kat entry dah..tapi, kat sidebar tu takleh la..ada probs skit..aku letak kat bawah belah kiri ni ye..kira macam sidebar la jugak tu kan..kih kih kih

3) Buat entry & bagitau kenapa nak join..  Entry siap! kenapa? sila lihat ayat biru biru kat perenggan 1 di atas..aci ke macam ni? la la la la la~

4) Tinggalkan link kat comment entry Ok, jap lagi bila dah publish, aku kasik.

5) Hmm..nak tag sapa ek lepas ni? *pandang kiri pandang kanan* .


Dan pemenangnya...adalah.......

Cik Puan Hajar    Eh..takleh takleh..dia menikah petang ni..hehe

aku bagi kat budak-budak yang bernama Syuhada :

Cik Syuhada yang manis!
Cik Syuhada aka Ayoie!!!!


yeay! anda menang!!!! anda menang!!!   Dan hadiahnya adalah......



sila buat tag ini..    "(-.-)" heh!


Comments

Nurul Syuhada said…
mekasyehh dikappp....hehehe...
missdicup said…
buat..jangan trima kasih teima kasih je..


hehe..tergarang pulak.
aiyaarrkkk..ak xrajin la nk wat keje tag yg ko bagi nih..muahaha..sori yer..
missdicup said…
ni lah perbezaan kawan2 bernama syuhada yang aku ada..


hahaha!
najwa's said…
najwa temuk? makcik betul... :D
missdicup said…
tembam + gemuk = temuk



wakakaka!
awexinside said…
thanx yer meriahkan GA nie..
missdicup said…
woeh..u r welcome:)